Stegt and med Peking sauce, 5 spicy krydderierpulver, porre, rød løg og ingefær

  • 300 g and (forkogt) eller farverigt kød i tynde skiver
  • 1 stk. porre eller 2 bundter forårsløg, i strimler
  • 2 stk. rødløg, i strimler
  • 4 cm ingefær, i strimler
  • 4 spsk Peking sauce
  • 2 tsk 5 spicy krydderierpulver
  • 2 pakker ramen nudler
  • Jordnødolie til stegning

Sådan gør du:

  1. Kog nudler i 1 1/2 min, si derefter vandet fra og læg dem til side.
  2. Varm en wok/pande op med 5 spsk olie ved svag varme. Tilsæt 5 spicy krydderier og ingefær, steg indtil det dufter.
  3. Tilføj and (kød) og steg i ca. 5 min. Tilsæt derefter rødløg og porre, steg i yderligere 3 min.
  4. Tilsæt Peking sauce, bland det godt sammen i et par minutter. Juster smagen med salt og evt. lidt vand.
  5. Anret nudler på tallerkenen og top med stegt and og grøntsager.